Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες μεγαλύτερες από 39 ευρώ! Μάθετε περισσότερα

 

Καλάθι0
Το καλάθι σας είναι άδειο!

Η MEDATHLON – Γ. Α. ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΣ & ΣΙΑ Ο.Ε. είναι μία εισαγωγική/εμπορική εταιρεία που από το 2019 δραστηριοποιείται στον τομέα των ιατρικών, αθλητιατρικών και αθλητικών ειδών. Η εταιρεία εδρεύει στο Ίλιον , επί της οδού Ψαρών 4 (Τ.Κ. 13122) ενώ διαθέτει και σύχρονο e-shop στην διέυθυνση medathlon.gr .

Κύριο αντικείμενο της είναι η εισαγωγή, εμπορία και διανομή των υλικών αυτών σε Φυσικοθεραπευτήρια, Κέντρα Αποκατάστασης και σε ιατρεία Φυσιάτρων και Ορθοπεδικών καθώς και σε κάθε επιπέδου αθλούμενους σε όλη την Ελληνική επικράτεια.

Από την αρχή της δημιουργίας της η εταιρεία λειτουργεί με βασικούς άξονες την εξειδίκευση, την πλήρη γκάμα προιόντων και την πελατοκεντρική εξυπηρέτηση γνωρίζοντας οτι τα στοιχεία αυτά οδηγούν σε σταθερές και μακροχρόνιες συνεργασίες. Στόχος είναι η Medathlon να γίνει το σημαντικότερο σημείο πώλησης στο οποιό καθε επαγγελματίας ή ιδιώτης θα μπορει να προμηθευτεί τα προιόντα που απαιτούνται για την την πρόληψη ή την θεραπεία αθλητικών κακώσεων βοηθώντας τον έτσι να επιτύχει καλύτερες επιδόσεις με λιγότερους τραυματισμούς.

Η Medathlon ειναι o επίσημος διανομέας στην Ελληνική αγορά των κορυφαίων αθλητιατρικών προίοντων της Mueller Sports Medicine, των προιοντων fitness & training της Pure2improve καθώς και των προιόντων αθλητικής φροντίδας και φυσικοθεραπείας της OXD Sports. Επίσης διατηρεί σταθερή και μακροχρόνια συνεργασία με άλλους αναγνωρισμένους οίκους της Ελλάδας και του εξωτερικού όπως : Sveltus, 3M, Johnsons & Johnsons, BD, Medipac, Mesorelle, Paul Hartmann, Lohmann & Rausher, Novak M, Promat, Littmann, Kern κ.α.

Ακολουθώντας πιστά τις νομοθετικές διατάξεις αλλα και τις κατευθυντήριες  οδηγίες, η Medathlon διαθέτει το πιστοποιητικό συμμόρφωσης με τις Αρχές και κατευθυντήριες γραμμές ορθής πρακτικής διανομής ιατροτεχνολογικών προϊόντων βάσει της ΔΥ8/1348/2004 και πιστοποίηση ISO 9001:2015 για την Διασφάλιση της Ποιότητας. Είναι εγγεγραμμένη στο Εθνικό Μητρώο του Εθνικού Οργανισμού Ανακύκλωσης (ΕΟΑΝ) και συμβεβλημένη με αρμόδιο φορέα ανακύκλωσης (ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΣΥΣΚΕΥΩΝ ΑΕ) για την ανακύκλωση των προιόντων ιατρικού εξοπλισμού που εισάγει.

Η MEDATHLON – Γ. Α. ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΣ & ΣΙΑ Ο.Ε. είναι μια ελληνική εταιρεία, στελεχωμένη με έμπειρη και οργανωμένη ομάδα εργαζομένων, που δεν σταματά να λειτουργεί με σεβασμό και αφοσίωση στους πελάτες, του συνεργάτες και τις αξίες της.

Brands

  • 10% Έκπτωση σε φοιτητές Είσαι φοιτητής; Κέρδισε 10% έκπτωση αποστέλλοντας το πάσο σου με τον αριθμό της παραγγελίας σου!
  • Ευέλικτες παραδόσεις Το χρειάζεσαι σήμερα;
    Επικοινώνησε μαζί μας να βρούμε μαζί την λύση!
  • Ευελικτη πολιτικη επιστροφων Άλλαξες γνώμη ή παράγγειλες κάτι λάθος;
    Μάθε τι μπορείς να κάνεις