Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες μεγαλύτερες από 39 ευρώ! Μάθετε περισσότερα

 

Καλάθι0
Το καλάθι σας είναι άδειο!
Image

ISO 9001:2015

Το ISO 9001 είναι ένα διεθνές πρότυπο για τη διαχείριση της ποιότητας. Καταγράφει τον τρόπο με τον οποίο η επιχείρηση μπορεί να εφαρμόσει ένα σύστημα διαχείρισης της ποιότητας, με βασικό στόχο να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις των πελατών της. Κάθε επιχείρηση/οργανισμός που εφαρμόζει ένα σύστημα διαχείρισης ποιότητας, καλείται να τεκμηριώνει εσωτερικές διαδικασίες, να διατηρεί κατάλληλα αρχεία και να λειτουργεί με συγκεκριμένους κανονισμούς που προάγουν την συνεχή βελτίωση της. Το ISO 9001:2015 το οποίο εφαρμόζουμε αποτελεί την πιο σύγχρονη έκδοση του προτύπου.
Image
Image

Πιστοποίηση ΔΥ8δ/1348/2004

Πιστοποιεί οτι η εταιρεία μας τηρεί τις προβλεπόμενες απο τον νόμο αρχές και κατευθυντήριες γραμμές ορθής πρακτικής στην διανομή ιατροτεχνολογικών προϊόντων σύμφωνα με τις απαιτήσεις της Υπουργικής Απόφασης ΔΥ8δ/Γ.Π. Oικ/1348.
Image
Image

Σύμβαση με φορέα Ανακύκλωσης

Όπως κάθε σύγχρονη εταιρεία, μεριμνούμε για την προστασία του περιβάλλοντος. Για τον λόγο αυτό είμαστε εγγεγραμμένοι στο μητρώο του Εθνικού Οργανισμού Ανακύκλωσης (Ε.Ο.Α.Ν) και έχουμε συνάψει σύμβαση με εγκεκριμένο φορέα (Ανακύκλωση Συσκευών ΑΕ) αποδίδοντας το νόμιμο τέλος ανακύκλωσης για τα προιόντα Ιατρικού Εξοπλισμού που εισάγουμε.

Brands

  • 10% Έκπτωση σε φοιτητές Είσαι φοιτητής; Κέρδισε 10% έκπτωση αποστέλλοντας το πάσο σου με τον αριθμό της παραγγελίας σου!
  • Ευέλικτες παραδόσεις Το χρειάζεσαι σήμερα;
    Επικοινώνησε μαζί μας να βρούμε μαζί την λύση!
  • Ευελικτη πολιτικη επιστροφων Άλλαξες γνώμη ή παράγγειλες κάτι λάθος;
    Μάθε τι μπορείς να κάνεις