Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες μεγαλύτερες από 39 ευρώ! Μάθετε περισσότερα

 

Καλάθι0
Το καλάθι σας είναι άδειο!

Medathlon

medathlon_logo

H ιστοσελίδα medathlon.gr αποτελει τον δικτυακό χώρο παρουσίασης και πώλησης προϊόντων της νόμιμα εκρπροσωπούμενης εταιρείας με τον διακριτικό τίτλο Medathlon και επωνυμία Γ. Α. ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΣ & ΣΙΑ Ε.Ε. - MEDATHLON (Α.Φ.Μ. 801119895 ,ΔΟΥ Αγιών Αναργύρων ΑΡ. ΓΕΜΗ 149555103000 που εδρεύει στην οδό Κύπρου 9, 12132 Περιστέρι) στο εξής αποκαλούμενη «η Εταιρεία». Οι επισκέπτες / μέλη / πελάτες χρησιμοποιούν τις υπηρεσίες/πληροφορίες/υλικό με την αποδοχή από πλευράς τους των κάτωθι Όρων Χρήσης. Σας ενημερώνουμε ότι η πραγματοποίηση παραγγελίών μέσω του medathlon.gr σημαίνει αυτόματη αποδοχή των Όρων Χρήσης.

Άδεια Χρήσης και Πρόσβασης στο Ηλεκτρονικό Κατάστημα

Η medathlon.gr παρέχει στους πελάτες της περιορισμένη άδεια πρόσβασης και χρήσης του Ηλεκτρονικού Καταστήματος medathlon.gr, για την τοποθέτηση παραγγελιών και την επικοινωνία με την εταιρία. 
Οι επισκέπτες του medathlon.gr διατηρούν ένα περιορισμένο, ανακλήσιμο, και μη αποκλειστικό δικαίωμα να δημιουργήσουν έναν υπερ-σύνδεσμο (hyperlink) για την αρχική σελίδα medathlon.gr σε δικτυακό χώρο ιδιοκτησίας τους, εφ\' όσον αυτός ο υπερ-σύνδεσμος δεν περιγράφει την medathlon.gr, ή τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες τους με ένα ψεύτικο, παραπλανητικό, μειωτικό ή ειδάλλως δυσάρεστο τρόπο.
Οποιαδήποτε αναρμόδια χρήση διακόπτει την άδεια χρήσης ή πρόσβασης που χορηγείται από την medathlon.gr.

Περιορισμός της ευθύνης από τη χρήση του Ηλεκτρονικού Καταστήματος

Η Εταιρεία. δεν εγγυάται ότι το Ηλεκτρονικό Κατάστημα medathlon.gr, οι servers ή τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου τα οποία αποστέλλονται από την medathlon.gr δεν περιέχουν ιούς ή άλλα βλαπτικά στοιχεία. Η Εταιρεία και το medathlon.gr δεν φέρει καμία ευθύνη για καταστροφές οποιασδήποτε μορφής που μπορούν να πραγματοποιηθούν από την χρήση του Ηλεκτρονικού Καταστήματος συμπεριλαμβανομένων, αλλά όχι περιορισμένων, σε άμεσες, έμμεσες, τυχαίες, συμπτωματικές και επακόλουθες. Οι πληροφορίες που αναφέρονται στις περιγραφές των προϊόντων, ενημερωτικά δελτία κλπ. δεν αποτελούν σε καμία περίπτωση ιατρική συμβουλή/υπόδειξη. Συνεπώς η Εταιρεία μέσω του  medathlon.gr δεν φέρει καμία ευθύνη σε περίπτωση βλάβης από λανθασμένη χρήση των πληροφοριών από τον χρήστη.

Ευθύνη του χρήστη

Όσον αφορά στη χρήση της συγκεκριμένης ιστοσελίδας, ο χρήστης δηλώνει υπεύθυνα και δεσμεύεται ότι είναι άνω των 18 ετών. Σε περίπτωση ανήλικου χρήστη, αυτό δικαιούται να χρησιμοποιήσει τις προσφερόμενες υπηρεσίες αποκλειστικά και μόνο με την επιτήρηση/έγκριση ενός γονέα ή κηδεμόνα του. Ο χρήστης υποχρεούται και αναλαμβάνει την ευθύνη να χρησιμοποιεί την ιστοσελίδα σύμφωνα με τον νόμο και ακολουθώντας τους αναγραφόμενους όρους χρήσης. Η οποιαδήποτε χρήση του διαδικτυακού τόπου με σκοπούς παραπλανητικούς, κερδοσκοπικούς ή με σκοπούς ικανούς να προκαλέσουν προβλήματα λειτουργίας στην παροχή των υπηρεσιών του είναι απαγορευμένη. Οποιαδήποτε μη νόμιμη κίνηση στη χρήση της ιστοσελίδας συνεπάγεται τον αποκλεισμό του χρήστη από την πρόσβαση στις παρεχόμενες υπηρεσίες. Ο χρήστης είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για τη διατήρηση του απορρήτου του προσωπικού του κωδικού πρόσβασης και αναλαμβάνει την ευθύνη για όλες τις δραστηριότητες που λαμβάνουν χώρα υπό τον προσωπικό του κωδικό πρόσβασης. Η Εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να αρνηθεί την παροχή υπηρεσιών, να διακόψει λογαριασμούς, να αφαιρέσει ή να τροποποιήσει το περιεχόμενο τους, ή να ακυρώσει παραγγελίες κατά την απόλυτη κρίση της.

Ηλεκτρονικές Επικοινωνίες

Όταν επισκέπτεστε το medathlon.gr, αποστέλλετε παραγγελίες ή ηλεκτρονικά μηνύματα (e-mails), επικοινωνείτε με το medathlon.gr με ηλεκτρονικό τρόπο. Ως εκ τούτου αποδέχεστε το δικαίωμα του medathlon.gr, κατ\' αντιστοιχία, να έρχεται σε επικοινωνία μαζί σας με ηλεκτρονικό τρόπο. Συμφωνείτε εκ των προτέρων ότι οι ηλεκτρονικές αυτές επικοινωνίες και οι πληροφορίες που διακινούνται μέσω αυτών, ικανοποιούν τις ισχύουσες νομικές απαιτήσεις και κανόνες σχετικά με την ανταλλαγή τέτοιων επικοινωνιών σε γραπτή μορφή.

Πνευματικά Δικαιώματα

Όλες οι προσφερόμενες υπηρεσίες παρέχονται μόνο για προσωπική, μη εμπορική χρήση, υπό τον όρο ότι ο χρήστης θα τηρεί όλες τις διατυπώσεις – υποχρεώσεις που αφορούν στο δικαίωμα του δημιουργού και στα άλλα σχετικά δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας. Το σύνολο του περιεχομένου που βρίσκεται στο medathlon.gr, όπως, ενδεικτικά και όχι δεσμευτικά, κείμενα, γραφικά, εμπορικά σήματα, εικόνες (ανεξαρτήτως χαρακτηριστικών), ψηφιακά αρχεία και λογισμικό, είναι αποκλειστικής ιδιοκτησίας του Ηλεκτρονικού Καταστήματος medathlon.gr και της εταιρείας και προστατεύεται από τους Ελληνικούς και Διεθνείς νόμους περί προστασίας των πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται αυστηρά η συλλογή και χρήση οποιωνδήποτε καταλόγων, περιγραφών προϊόντων ή τιμών καθώς και οποιαδήποτε έμμεση ή άμεση χρήση του Ηλεκτρονικού Καταστήματος και του περιεχομένου του, προς όφελος άλλης επιχείρησης, εμπορικής ή μη, χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση της Εταιρείας.

Ενημερώτικά Δελτία (Newsletters)

Σε περίπτωση κατά την οποία ο χρήστης των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου λαμβάνει με την εγγραφή του στις λίστες παραληπτών (mailing lists) ενημερωτικά δελτία newsletters, αυτά αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία της εταιρείας και προστατεύονται από της σχετικές διατάξεις της ελληνικής νομοθεσίας. Η εταιρεία διατηρεί το απόλυτο δικαίωμα άρνησης εγγραφής κάποιου χρήστη στις λίστες παραληπτών ή και της διαγραφής του από αυτές. Η Εταιρεία δύναται νομίμως να διατηρεί αρχείο με τις ηλεκτρονικές διευθύνσεις των παραληπτών, για την αποστολή και άλλων ενημερωτικών μηνυμάτων, εκτός αν ο παραλήπτης ρητά αρνηθεί κάτι τέτοιο.Η αλληλογραφία με την ηλεκτρονική διεύθυνση του Πελάτη για θέματα που αφορούν τυχόν παραγγελίες του, δεν αποτελούν ενημερωτικά μηνύματα, κατά την έννοια του παρόντος.

Εκπτώσεις-Προσφορές

To medathlon.gr μπορεί να προσφέρει έκτακτες ή τακτικές προσφορές και εκπτώσεις . Κάποιες φορές μπορεί να συμβεί να συνδυάζονται δυο προσφορές/εκπτώσεις. Σε αυτές τις περίπτωσεις οι εκπτώσεις/προσφορές αυτές δεν ισχύουν συμπληρωματικά και εφαρμόζεται πάντα αυτή που είναι μεγαλύτερη και πιο συμφέρουσα για τον καταναλωτή. Η έκπτωση 10% σε φοιτητες αναφέρεται σε προίοντα που η εταιρεία εισάγει ή αυτά που υπάρχει ικανό περιθώριο τα οποία γενικά ειναι η πλειοψηφία. Παρόλα αυτά υπάρχουν προιόντα που η εμπορική πολιτική του Προμηθευτή δεν δίνει την δυνατότητα να παρέχουμε τόσο μεγάλη εκπτωση. Η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να μην το παρέχει εφόσον κρίνει οτι δεν ειναι εμπορικά εφικτό ή ασύμφορο.

Περιγραφές Προϊόντων

To medathlon.gr προσπαθεί να είναι όσο το δυνατόν ακριβέστερο όσον αφορά τα χαρακτηριστικά και τις περιγραφές των προϊόντων που εμφανίζονται στο Ηλεκτρονικό μας Κατάστημα. Εντούτοις, το medathlon.gr δεν είναι υπεύθυνο σε περίπτωση που τα χαρακτηριστικά ή άλλο περιεχόμενο σχετικό με προϊόντα που πωλούνται μέσω του Ηλεκτρονικού μας Καταστήματος είναι ανακριβή, μη πλήρη, μη χρονικά ενημερωμένα, ή εν γένει με λάθη. Οι πληροφορίες που αναφέρονται στις περιγραφές των προϊόντων, ενημερωτικά δελτία κλπ. δεν αποτελούν σε καμία περίπτωση ιατρική συμβουλή/υπόδειξη. Συνεπώς η Εταιρεία μέσω του medathlon.gr δεν φέρει καμία ευθύνη σε περίπτωση βλάβης από λανθασμένη χρήση των πληροφοριών από τον χρήστη.

Δικαιώματα Αλλαγών

Το www.medathlon.gr. διατηρεί το δικαίωμα να προβεί σε οποιαδήποτε αλλαγή στο Ηλεκτρονικό Κατάστημα, την εμπορική της πολιτική και τους Όρους Χρήσης όποτε το κρίνει απαραίτητο άνευ προειδοποίησης.

 

Εφαρμοστέος Νόμος - Διαφωνίες

Οι επισκέπτες του Ηλεκτρονικού Καταστήματος medathlon.gr συμφωνούν αυτόματα ότι οι συγκεκριμένοι Όροι Χρήσης υπόκεινται στους Νόμους του Ελληνικού Κράτους. Σε περίπτωση διαφωνίας που σχετίζεται με οποιονδήποτε τρόπο με την χρήση του Ηλεκτρονικού Καταστήματος medathlon.gr ή με τα προϊόντα ή της υπηρεσίες που πωλούνται μέσω αυτού, θα γίνεται προσπάθεια εξωδικαστικής επίλυσης της. Σε περίπτωση μη επίτευξης εξωδικαστικής επίλυσης, αποκλειστικά αρμόδια ορίζονται τα Δικαστήρια των Αθηνών.

Ασφάλεια συναλλαγών

Η Εταιρεία δεν ευθύνεται για παράνομη χρήση πιστωτικής κάρτας από μη κάτοχο, εφόσον, δεν έχει δηλωθεί στην τράπεζα η απώλειά της καθώς συνιστά ευθύνη του Πελάτη η φύλαξη της πιστωτικής του κάρτας. Όλες οι συναλλαγές με χρεωστικές/πιστωτικές κάρτες πραγματοποιούνται στο ασφαλές περιβάλλον της Τράπεζας (Eurobank) και το medathlon.gr δεν κρατά κανένα στοιχειο για την συναλλαγή.

Ακυρώσεις παραγγελιών-Επιστροφές

O καταναλωτής μπορεί να ασκήσει το δικαίωμα της υπαναχώρησης 14 ημέρες από την παραλαβή της παραγγελίας του και να ζητήσει επιστροφή χρημάτων και όχι απαραίτητα νέα παραγγελία, χωρίς να αιτιολογήσει την επιστροφή. Ο έμπορος οφείλει να επιστρέψει τα χρήματα εντός 14 ημερών από την παραλαβή της αίτησης ακύρωσης. Ωστόσο, μπορεί να καθυστερήσει να επιστρέψει τα χρήματα εάν δεν λάβει τα προϊόντα ή απόδειξη για την επιστροφή τους ή εάν τα επιστρεφόμενα προιόντα δεν ειναι αθικτα στην αρκική τους εργοστασιακή συσκευασία.
Στα χρήματα που θα επιστραφούν πρέπει να περιλαμβάνονται τα έξοδα αποστολής που πληρώθηκαν από τον καταναλώτή για την αγορά.

Δικαίωμα Καταναλωτή για Καταγγελία

Σύμφωνα με την Οδηγία 2013/11/ΕΚ, η οποία ενσωματώθηκε στην Ελλάδα με την ΚΥΑ 70330/2015, προβλέπεται πλέον και η δυνατότητα ηλεκτρονικής επίλυσης καταναλωτικών διαφορών με τη διαδικασία Εναλλακτικής Επίλυσης Διαφορών (ΕΕΔ - Alternative Dispute Resolution) στο σύνολο της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Εάν ο πελάτης έχει την ιδιότητα του καταναλωτή (δηλ. φυσικό πρόσωπο που ενεργεί εκτός επαγγελματικής ιδιότητας) και έχει οποιοδήποτε πρόβλημα με αγορά που πραγματοποίησε από τo ηλεκτρονικό μας κατάστημα www.kalousos.gr, μπορεί να κινήσει την διαδικασία ΕΕΔ δια μέσου της ενιαίας πλατφόρμας της ΕΕ για την ηλεκτρονική επίλυση διαφορών (πλατφόρμα ΗΕΔ) διαθέσιμη στο https://webgate.ec.europa.eu/odr/main/index.cfm?event=main.home.chooseLanguage

Brands

  • 10% Έκπτωση σε φοιτητές Είσαι φοιτητής; Κέρδισε 10% έκπτωση αποστέλλοντας το πάσο σου μαζί με τον αριθμό της παραγγελίας σου! (Οροι Χρήσης /Εκπτώσεις-Προσφορές)
  • Αυθημερόν παραδόσεις Το χρειάζεσαι σήμερα;
    Επικοινώνησε μαζί μας να βρούμε μαζί την λύση!
  • Ευελικτη πολιτικη επιστροφων Άλλαξες γνώμη ή παράγγειλες κάτι λάθος;
    Μάθε τι μπορείς να κάνεις
2107000207