Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες μεγαλύτερες από 39 ευρώ! Μάθετε περισσότερα

 

Καλάθι0
Το καλάθι σας είναι άδειο!

Χρησιμοποιούμε σχεδόν  όλη την γκάμα των προϊόντων της Medathlon τα τελευταία  7 χρόνια δηλώνοντας απόλυτα ευχαριστημένοι για την ποιότητά τους  τα οποία συστήνουμε  ανεπιφύλακτα. Θέλω να ευχαριστήσω  τον Γιώργο και τους συνεργάτες του για την άψογη συνεργασία, την άμεση εξυπηρέτησή τους και τον επαγγελματισμό τους.

Συνεργάζομαι ως εργαστηριούχος φυσικοθεραπευτής με την Medathlon εδώ και αρκετά χρόνια. Η εξυπηρέτηση είναι άμεση, επαγγελματισμός . Πολύ χαίρομαι που υπάρχει ελληνική εταιρεία που λειτουργεί με ευρωπαϊκά πρότυπα.

Το φυσικοθεραπευτήριο μας χρησιμοποιεί προιόντα από την Medathlon. Η ποιότητα τους ,ο άμεσος χρόνος παράδοσης τους αλλά κυρίως η ανθρωποκεντρική προσέγγιση των στελεχών της Medathlon είναι τα χαρακτηριστικά της πετυχημένης συνεργασίας μας.

Η καλύτερη εταιρεία για την αγορα αναλώσιμων φυσικοθεραπείας. Συνεργάζομαι εδώ και έναν χρόνο και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος τόσο από τις τιμές όσο και από την αμεσότητα και την επικοινωνία. Ενα μεγάλο ευχαριστώ και ένα μπράβο στους εργαζόμενους και στον ιδιόκτητη!
Εχουμε συστήσει την Medathlon σε πολλές απο τις αθλητικές ομάδες που συνεργαζόμαστε και έχουν μείνει πολύ ευχαριστημένοι απο την συνέπεια και την επικοινωνία.. Όσο για τα αναλώσιμα όσο και τον εξοπλισμό του φυσικοθεραπευτηρίου μας συνεργαζόμαστε με τον Γιώργο απο το 2004..Νομίζουμε αυτό τα λέει όλα :)
Συνεργαζόμαστε περίπου 2 χρόνια με την Medathlon. Ειμαστε πολύ ευχαριστημένοι με την συνέπεια, την αμεσότητα και τον επαγγελματισμό τους.. Συνεχίστε έτσι...
Εκτός απο την πολύ καλή τους εξυπηρέτηση και τις ανταγωνιστικές τιμές τους, επιλέγω την Medathlon γιατι είναι και ένας Πιστοποιημένος προμηθευτής Ιατροτεχνολογικών προιόντων πράγμα πολύ σημαντικό για ένα ιατρείο...
Γνώρισα τον Γιώργο όταν ξεκίνησα το ιατρείο μου το 2010 και απο τότε δεν έχω αλλάξει προμηθευτή. Ολά τα παιδιά που δουλεύουν στην Medathlon είναι ευγενέστατα και πάντα προσαρμόζονται σε οποια έκτακτη συνθήκη ή χρονικό περιορισμό μπορεί να προκύψει. Απλά επαγγελματίες !
Πλήρως ενημερωμένο και εξοπλισμένο κατάστημα με αναλώσιμα και είδη φυσικοθεραπείας. Άμεση εξυπηρέτηση και υποστήριξη σε κάθε ανάγκη του φυσικοθεραπευτηριου. Η συνεργασία με τους ανθρώπους της Medathlon αποτελει σχέση εμπιστοσύνης.

Από την αρχή της λειτουργίας της η Medathlon είχε εξαιρετικής ποιότητας προϊόντα, φιλική και άμεση εξυπηρέτηση, καλές τιμές! Συνεχώς αναπτύσετε στο ίδιο πνεύμα,  προσφέροντας στους φυσικοθεραπευτές αξιόπιστες λύσεις και προϊόντα. 

Συνεργαζόμαστε τακτικά στα αναλώσιμα για περισσότερα απο 7 χρόνια.. Εχουμε πολύ καλή επικοινωνία και εξυπηρέτηση. 'Όλα αυτά μάλιστα με πιο λογικό κόστος. Πριν απο 1,5 περίπου έτος αγόρασα ηλεκτρικά κρεβάτια απο τα οποία εχω μείνει πολύ ευχαριστημένος..Τους συστήνω ανεπιφύλακτα!
Σαν ιδιοκτήτης φυσικοθεραπευτήριου θέλω εξυπηρέτηση, αμεσότητα, συνεργασία και σωστή ενημέρωση. Η Medathlon τα έχει όλα και μάλιστα με ανθρώπινο, επικοινωνιακό και πάντα πρόθυμο προσωπικό.
5 αστέρια λοιπόν γιατί τα αξίζουν ! Συνεχίστε έτσι!
Η Medathlon αποτελεί μια εταιρεία πρότυπο για τα ελληνικά δεδομένα !! Τόσο ο Γιώργος όσο και όλο του το προσωπικό είναι εξυπηρετικότατοι και ευγενέστατοι !Τα αναλώσιμα και όλο ο εξοπλισμός που απαιτείται για να λειτουργήσει ένα φυσικοθεραπευτηριο είναι άμεσα διαθέσιμα στον χώρο σου με αξιοπιστία , ταχύτητα και ποιότητα !! Τα 5 αστέρια είναι λίγα , τους συστήνω ανεπιφύλακτα !!
Με την όρεξη, την συνεχή προσπάθεια και την καλή διάθεση όλης της ομάδας μας έχουμε λάβει την άριστη βαθμολογία 5/5 αστέρια στην Skroutz!

Μείνατε ευχαριστημένος και εσείς? Αφήστε την αξιολόγηση σας!
Image
Με την όρεξη, την συνεχή προσπάθεια και την καλή διάθεση όλης της ομάδας μας έχουμε λάβει την άριστη βαθμολογία 5/5 αστέρια στην Google!

Μείνατε ευχαριστημένος και εσείς? Αφήστε την αξιολόγηση σας!
Image

Brands

  • 10% Έκπτωση σε φοιτητές Είσαι φοιτητής; Κέρδισε 10% έκπτωση αποστέλλοντας το πάσο σου μαζί με τον αριθμό της παραγγελίας σου! (Οροι Χρήσης /Εκπτώσεις-Προσφορές)
  • Αυθημερόν παραδόσεις Το χρειάζεσαι σήμερα;
    Επικοινώνησε μαζί μας να βρούμε μαζί την λύση!
  • Ευελικτη πολιτικη επιστροφων Άλλαξες γνώμη ή παράγγειλες κάτι λάθος;
    Μάθε τι μπορείς να κάνεις
2107000207