Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες μεγαλύτερες από 39 ευρώ! Μάθετε περισσότερα

 

Καλάθι0
Το καλάθι σας είναι άδειο!

Χρησιμοποιούμε σχεδόν  όλη την γκάμα των προϊόντων της Medathlon τα τελευταία  7 χρόνια δηλώνοντας απόλυτα ευχαριστημένοι για την ποιότητά τους  τα οποία συστήνουμε  ανεπιφύλακτα. Θέλω να ευχαριστήσω  τον Γιώργο και τους συνεργάτες του για την άψογη συνεργασία, την άμεση εξυπηρέτησή τους και τον επαγγελματισμό τους.

Εχουμε συστήσει την Medathlon σε πολλές απο τις αθλητικές ομάδες που συνεργαζόμαστε και έχουν μείνει πολύ ευχαριστημένοι απο την συνέπεια και την επικοινωνία.. Όσο για τα αναλώσιμα όσο και τον εξοπλισμό του φυσικοθεραπευτηρίου μας συνεργαζόμαστε με τον Γιώργο απο το 2004..Νομίζουμε αυτό τα λέει όλα :)

Το φυσικοθεραπευτήριο μας χρησιμοποιεί προιόντα από την Medathlon. Η ποιότητα τους ,ο άμεσος χρόνος παράδοσης τους αλλά κυρίως η ανθρωποκεντρική προσέγγιση των στελεχών της Medathlon είναι τα χαρακτηριστικά της πετυχημένης συνεργασίας μας.

 

Πλήρως ενημερωμένο και εξοπλισμένο κατάστημα με αναλώσιμα και είδη φυσικοθεραπείας. Άμεση εξυπηρέτηση και υποστήριξη σε κάθε ανάγκη του φυσικοθεραπευτηριου. Η συνεργασία με τους ανθρώπους της Medathlon αποτελει σχέση εμπιστοσύνης.
Εκτός απο την πολύ καλή τους εξυπηρέτηση και τις ανταγωνιστικές τιμές τους, επιλέγω την Medathlon γιατι είναι και ένας Πιστοποιημένος προμηθευτής Ιατροτεχνολογικών προιόντων πράγμα πολύ σημαντικό για ένα ιατρείο...
Συνεργαζόμαστε περίπου 2 χρόνια με την Medathlon. Ειμαστε πολύ ευχαριστημένοι με την συνέπεια, την αμεσότητα και τον επαγγελματισμό τους.. Συνεχίστε έτσι...
Γνώρισα τον Γιώργο όταν ξεκίνησα το ιατρείο μου το 2010 και απο τότε δεν έχω αλλάξει προμηθευτή. Ολά τα παιδιά που δουλεύουν στην Medathlon είναι ευγενέστατα και πάντα προσαρμόζονται σε οποια έκτακτη συνθήκη ή χρονικό περιορισμό μπορεί να προκύψει. Απλά επαγγελματίες !
Συνεργαζόμαστε τακτικά στα αναλώσιμα για περισσότερα απο 7 χρόνια.. Εχουμε πολύ καλή επικοινωνία και εξυπηρέτηση. 'Όλα αυτά μάλιστα με πιο λογικό κόστος. Πριν απο 1,5 περίπου έτος αγόρασα ηλεκτρικά κρεβάτια απο τα οποία εχω μείνει πολύ ευχαριστημένος..Τους συστήνω ανεπιφύλακτα!
Η καλύτερη εταιρεία για την αγορα αναλώσιμων φυσικοθεραπείας. Συνεργάζομαι εδώ και έναν χρόνο και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος τόσο από τις τιμές όσο και από την αμεσότητα και την επικοινωνία. Ενα μεγάλο ευχαριστώ και ένα μπράβο στους εργαζόμενους και στον ιδιόκτητη!

Από την αρχή της λειτουργίας της η Medathlon είχε εξαιρετικής ποιότητας προϊόντα, φιλική και άμεση εξυπηρέτηση, καλές τιμές! Συνεχώς αναπτύσετε στο ίδιο πνεύμα,  προσφέροντας στους φυσικοθεραπευτές αξιόπιστες λύσεις και προϊόντα. 

Image
Image

Brands

  • 10% Έκπτωση σε φοιτητές Είσαι φοιτητής; Κέρδισε 10% έκπτωση αποστέλλοντας το πάσο σου μαζί με τον αριθμό της παραγγελίας σου!
  • Αυθημερόν παραδόσεις Το χρειάζεσαι σήμερα;
    Επικοινώνησε μαζί μας να βρούμε μαζί την λύση!
  • Ευελικτη πολιτικη επιστροφων Άλλαξες γνώμη ή παράγγειλες κάτι λάθος;
    Μάθε τι μπορείς να κάνεις
2107000207